Wat is de beste anabolen kuur voor beginners?

Gepubliceerd door admin op

Wat is de beste anabolenkuur voor beginners

Wil je gespierder worden? Het is dan een goed idee om je testosteronniveau te verhogen.

Een anabolen kuur voor beginners kan hierbij helpen, maar deze supplementen zijn natuurlijk allemaal illegaal in Nederland. Dit komt doordat ze vaak grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Toch zijn er diverse krachtsporters die de werking van de anabolen kuur belangrijker vinden dan de potentiële bijwerkingen.

Wij vinden het echter niet verstandig om deze supplementen te gebruiken, je wilt immers niet dat je problemen met je gezondheid op de lange termijn ervaart door zo’n kuur.

Wat kun je dan wel nemen om je testosteron te verhogen? Dat antwoord lees je in dit artikel! 

Hoe lang mag een anabolen kuur voor beginners duren?

Als je toch beslist een anabolen kuur voor beginners wilt volgen, is het belangrijk om de steroïde niet te lang te volgen. Je kunt dan namelijk last krijgen van vervelende bijwerkingen en dat wil je uiteraard niet.

Deze klachten duren soms even, maar in het ergste geval merk je ze je hele leven.

Beginners moeten na een anabolen kuur van zo’n 4 weken eigenlijk al even pauze nemen om hun lichaam tot rust te laten komen. Naarmate je vaker zo’n testosteron kuur of anabolen kuur volgt, kun je de periode verlengen.

Het is echter goed om te weten dat een kuur van 12 weken echt de max is, al is dit voor beginners al een hele lange anabolen kuur.

Het is nog beter om deze supplementen helemaal niet te gebruiken, puur en alleen al omdat ze problemen kunnen opleveren voor je gezondheid. 

Het beste alternatief: Veilige testosteron pillen

Je kunt alsnog een kuur volgen voor het verhogen van je testosteronniveau. Dit doe je dan niet met de androgene anabole steroïden, maar juist met legale supplementen die volledig veilig zijn.

Deze producten bevatten alleen maar ingrediënten die goedgekeurd zijn. Ze zijn dus niet gevaarlijk voor je gezondheid, maar het is vaak wel wetenschappelijk bewezen dat de natuurlijke stofjes daadwerkelijk zorgen voor een hoger testosterongehalte.

De testosteron pillen zijn bovendien eenvoudig in te nemen. Je hoeft ze namelijk alleen maar een paar keer per dag door te slikken, wat je het beste kunt doen met behulp van een glas water.

Hieronder leggen we uit waarom legale testosteron supplementen beter zijn dan een anabolen kuur:

Minder bijwerkingen

Allereerst is het beter om een anabolen kuur voor beginners te vermijden ten opzichte van de testosteron pillen omdat ze minder bijwerkingen hebben. Dit is natuurlijk de voornaamste reden voor het verbieden van de androgene anabole steroïden.

Je ervaart deze klachten echter minder als je kiest voor veilige testosteron supplementen.

Mogelijk heb je als je net begint met een kuur wel wat last van bijwerkingen, maar na een tijdje verdwijnen ze weer.

Dit is niet het geval bij de anabole steroïden, die zelfs op de lange termijn voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen.

Makkelijker verkrijgbaar

Een ander pluspunt van de veilige testosteron pillen is dat je ze gemakkelijk kunt kopen. In het beste geval zit er zelfs een fysieke verkoper bij jou in de buurt, maar dat is helaas niet altijd het geval.

Gelukkig vormt dat helemaal geen probleem. Je kunt namelijk ook gewoon op het internet een testosteron booster die legaal is kopen.

Er zijn verscheidene webshops waarin deze producten verkrijgbaar zijn.

Het is lastiger om een anabolen kuur voor beginners te kopen. Dit is vaak niet mogelijk op het internet, al zijn er mogelijk wel geschikte webshops als je echt goed zoekt.

Je zult het echter nooit voor elkaar krijgen om anabole steroïden in een fysieke winkel te kopen. 

Goede werking

Een anabolen kuur voor beginners werkt soms wel beter voor het verhogen van het testosteronniveau dan de legale veilige pillen.

Toch is het verschil niet altijd even groot, dat hangt namelijk ook echt van de gebruiker af.

Er zijn namelijk genoeg goede legale testosteron boosters verkrijgbaar die echt goed werken. Je kunt dus eenvoudig je testosteronniveau verhogen met deze pillen, wat natuurlijk wel belangrijk is.

Het zou anders zonde zijn om deze supplementen te kopen. 

Wat zijn goede legale testosteron supplementen?

Wil je veilige pillen gebruiken om je testosteron te verhogen in plaats van een anabolen kuur voor beginners?

We raden je dan in ieder geval aan om een testosteron booster in huis te halen. Zo’n product bevat meerdere natuurlijke stofjes die een positieve invloed hebben op je testosterongehalte.

De volgende ingrediënten kunnen hier aan bijdragen:

  • Ashwagandha: Dit kruid komt uit Azië en is bedoeld voor het verminderen van stress. Hierdoor kan het bijdragen aan een hoger testosteronniveau, aangezien het verlagen van je cortisol resulteert in een verhoging van je testosteron. Dit is dan ook de reden dat veel t-boosters Ashwagandha bevatten.
  • Gember: Vrijwel iedereen heeft gember in huis om te gebruiken in gerechten, maar het zit dus ook regelmatig in testosteron supplementen. Dit natuurlijke ingrediënt kan echter ook vers gebruikt worden. In beide gevallen verhoogt gember je testosterongehalte.
  • D-Asparaginezuur: Dit aminozuur stimuleert meerdere stoffen in je lijf, waardoor het de testosteronproductie verhoogt. D-Asparaginezuur helpt bovendien bij het aanmaken van spermacellen. Het is goed om te weten dat dit stofje niet bij iedereen resulteert in een hoger testosterongehalte, maar het D-Asparaginezuur kan sowieso wel je spiermassa laten groeien. 

Conclusie

Een anabolen kuur voor beginners mag niet langer dan vier weken duren. Als je de steroïde langer slikt of spuit, kun je namelijk te maken krijgen met allerlei vervelende bijwerkingen.

Dit wil je uiteraard niet, dus zorg er daarom voor dat je op tijd stopt met de anabolen kuur voor beginners.

We vinden het echter nog beter om helemaal niet eens te starten met zo’n kuur.

Waarom?

Omdat de androgene anabole steroïden niet voor niets illegaal zijn in Nederland. Ze zijn verboden vanwege de gezondheidsrisico’s die ze met zich meebrengen door de diverse nare stofjes.

Een AAS kan wel echt je testosteronniveau verhogen, maar dat kun je ook doen met behulp van legale en veilige pillen.

Deze veilige en alternatieve supplementen zijn dus niet verboden en bevatten over het algemeen alleen maar natuurlijke stoffen. Voorbeelden hiervan zijn Ashwagandha, gember en D-Asparaginezuur.

Kies dus verstandig en ga voor een goede en veilige testosteron booster!


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *