Androgel kopen: Is dit mogelijk zonder recept?

Gepubliceerd door admin op

androgel kopen

Je kunt Androgel kopen als je je testosterongehalte wilt verhogen als man. Dit medicijn is bedoeld voor het reguleren van het mannelijke hormoon.

Het wordt omschreven als de beste testosteron gel en wordt gebruikt als testosteronaanvulling.

Het wordt door artsen voorgeschreven bij mannen die een tekort aan testosteron hebben. Dit krijg je niet zomaar. Hiervoor moeten eerst testen worden uitgevoerd.

Je kunt deze testosteron gel dan op recept krijgen, maar is het ook mogelijk om Androgel te kopen zonder recept? Je leest het in dit artikel! 

Androgel kopen zonder recept: Kan dit?

Androgel is vooral verkrijgbaar mét recept, maar toch is het wel mogelijk om ook zonder recept deze testosteron booster in huis te halen.

Androgel kopen zonder recept is op het internet namelijk goed mogelijk. Je bent hiervoor niet aan het juiste adres in een fysieke winkel.

In de Kruidvat is Androgel kopen bijvoorbeeld onmogelijk, maar als je goed zoekt, vind je diverse webshops die dit product in het assortiment hebben opgenomen.  

Kun je Androgel kopen in het buitenland?

Androgel kopen kan dus in Nederland, maar dit is niet per se gemakkelijk. Je hebt in Nederland namelijk een recept nodig om dit product te kopen.

Is het daarom beter om Androgel te kopen in bijvoorbeeld Duitsland, België of Spanje? Ja, dat kan ook zeker.

Je kunt namelijk Androgel kopen zonder recept in Duitsland, maar hier ligt de prijs wel hoger. Als je minder geld wilt uitgeven, kun je juist beter Androgel in België kopen.

Hier is het prijskaartje ongeveer hetzelfde als in ons land. Het is daarnaast heel eenvoudig om Androgel in Spanje te kopen, maar over de prijs weten we niet veel. 

Is Androgel ook geschikt voor vrouwen?

Androgel kopen zonder recept is in principe bedoeld voor mannen met een tekort aan testosteron.

Androgel kopen is voor vrouwen dan ook vaak geen goed idee, vooral niet als je zwanger bent. Dit komt doordat het medicijn zorgt voor mannelijke kenmerken bij de baby.

Het is daarom verstandig om Androgel ook niet te gebruiken als je borstvoeding geeft.

Androgel ervaringen

Online vind je veel ervaringen van mannen met deze testosterone gel, hieronder noemen we een paar van deze ervaringen met Androgel:

  • “Na 12 jaar HIV was mijn testosteron niveau afgedaald naar gemiddeld 9. 3 keer prikken bij de huisarts ‘s ochtends tussen 8 en 10 over een periode van 3 maanden. Ik zat thuis met algemene vermoeidheid, depressie, pijn in de spieren, geen sexdrive, kortom alle klachten bij een lage testosteron. Huisarts heeft me doorverwezen naar Andros Kliniek en daar bleek ik een testosteron van 6,7 te hebben. Overige bloedwaardes zijn goed, geen prostaatklachten of afwijkingen. Gebruik nu 3 dagen Androgel (2 pompjes van ongeveer 20 mg). Binnen een dag voelde ik me meteen beter en krachtiger. Wel vage klachten zoals hoofdpijn (wat ik nooit heb), opgejaagdheid en duizeligheid. Na 3 dagen is de duizelig inmiddels weg. Ik zal na 3 maanden opnieuw een update geven nadat mijn testosteron opnieuw gemeten is.”
  • “Graag zou ik willen weten hoe lang het duurt voordat ik wat zou moeten gaan merken van de testosteron gel. Ik smeer het nu iedere dag al voor een aantal weken, maar ik merk nog steeds geen verbetering. Mijn waarden waren de laatste keer bij het prikken onder de 5 en waarschijnlijk al voor een veel langere tijd. Geen idee of dat meespeelt, dat je al lange tijd een tekort hebt gehad. Helaas kan ik er op internet ook nergens iets over vinden, of het weken of maanden duurt voordat je resultaat moet gaan merken.”
  • “Voel mij vitaler en zie er ook gezonder uit vooral in het gezicht een frisser gezicht. Komt waarschijnlijk doordat je spieren wat dikker worden. Als je sportoefeningen doet, groeien de spieren veel sneller dan voorheen. Al met al voel ik mij er lekker bij, maar neem niet te veel, ik doe drie pompjes anders doe ik ‘s nachts geen oog dicht omdat je te fit in bed ligt.”

Zoals je kunt lezen heeft dit product op iedereen weer een andere werking. Het is dus lastig om te zeggen of het echt zijn werk doet, of dat je beter voor een alternatief kunt kiezen.

Heeft Androgel bijwerkingen?

Androgel kopen is niet altijd een goed idee, bijvoorbeeld omdat dit medicijn meerdere bijwerkingen kan geven.

Je huid kan geïrriteerd en/of droog worden, terwijl de beste testosteron gel ook acne kan veroorzaken.

Andere bijwerkingen waar gebruikers van Androgel last van kunnen krijgen, zijn:

  • Haaruitval
  • Vergrote/gevoelige/pijnlijke borsten
  • Hoofdpijn
  • Hogere bloeddruk
  • Hogere hematocrietwaarde
  • Prostaatproblemen
  • Diarree 

Conclusie

Androgel kopen in Nederland, Duitsland, België of Spanje kan een goed idee zijn om je testosteronniveau omhoog te krikken.

Toch blijkt uit de ervaringen van gebruikers dat deze testosterone gel niet altijd goed werkt. Het is belangrijk om dit te weten, want anders word je mogelijk teleurgesteld als je merkt dat Androgel niks voor je doet.

Ook kun je mogelijk last krijgen van de bijwerkingen na het kopen en gebruiken van Androgel.

Denk er dus altijd goed over na voordat je een dergelijk supplement als Androgel gaat kopen en bekijk ook de alternatieven.

Je kunt hieronder de beste testosteron boosters bekijken:


Wil je toch nog meer informatie inwinnen? Dan hebben wij nog meer handige informatie voor je:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *