Testolan: Aanrader of misser? Review 2023

Gepubliceerd door admin op

testolan review

Naarmate mannen ouder worden, maken hun lichamen minder testosteron aan. Dit is voor iedereen vervelend, maar al helemaal voor mannelijke fitnessfreaks.

Zij doen er daarom goed aan om een testosteronbooster te gebruiken. Testolan is hier een goed voorbeeld van, al is het natuurlijk wel goed om te weten of dit supplement wel of niet werkt.

Als de effectiviteit van deze pillen tegenvalt, is het immers verstandig om een alternatief te kopen.

We hebben daarom een review over Testolan gemaakt, zo weet je precies of het een goed idee is om deze capsules aan te schaffen of niet. 

Belangrijkste informatie over Testolan

Testolan is een uit meerdere componenten bestaande testosteron booster voor mannen.

Stress, slechte voeding en constante vermoeidheid kunnen de testosteronniveaus bij mannen negatief beïnvloeden. Het kan dan verstandig zijn om een dergelijke testosteron booster, zoals Testolan te gebruiken.

De natuurlijke ingrediënten in het Testolan voedingssupplement ondersteunen effectief de hormoonhuishouding en helpen het juiste testosterongehalte in het bloed te behouden.

Testolan is daarom een uitstekende keuze voor mannen die de droge spiermassa, het uithoudingsvermogen en de kracht willen vergroten, maar ook voor degenen die op natuurlijke wijze de testosteronniveaus willen verhogen.


Wat zijn de voor- en nadelen van Testolan? 

Voor het maken van onze review over Testolan hebben we deze capsules natuurlijk getest. We ervaarden tijdens het onderzoek de volgende voor- en nadelen: 

✅ Voordelen:

 1. Veel goede ingrediënten
 2. Gaat bijwerkingen van testosterongebrek tegen
 3. Geeft je meer energie
 4. Hoger libido
 5. Zorgt voor intensievere en langere trainingen

❌ Nadelen:

 1. Aan de dure kant
 2. Niet overal verkrijgbaar 

Welke ingrediënten bevat Testolan?

Testolan bevat diverse goede ingrediënten die dus voor de werking zorgen. Hieronder noemen we alle actieve stofjes in deze testosteronpillen. 

IngrediëntenDosering
Ashwagandha extract150 mg
Macawortel400 mg
Tribulus terrestris250 mg
D-asparaginezuur 300 mg
Vitamine E12 mg
Fenegriek200 mg
Granaatappelzaden250 mg
Magnesium56,25 mg
Zwarte peper 5 mg
Fosfatidylserine150 mg
Koreaanse ginsengwortel150 mg

Werkt Testolan wel of niet?

Als je deze testosteronbooster wilt kopen, wil je uiteraard weten of Testolan wel of niet werkt.

Over het algemeen zijn deze pillen zeker goed voor het behoud van normale testosterongehalten. Dit komt door de ingrediënten die we zojuist hebben genoemd.

Het is echter wel goed om te weten dat niet alle mannen Testolan nodig hebben. Dit hangt namelijk af van je leeftijd.

Naarmate mannen ouder worden, verlaagt de aanmaak van testosteron in hun lichaam. Testolan helpt dan dus vooral.

Jongere mannen hebben dus niet echt baat bij deze testosteron booster. Ben je een man die ouder is dan 30 jaar? Dan raden wij je zeker aan dit supplement te gebruiken. 

Hoe gebruik je Testolan?

Op een online forum voor bodybuilders wordt regelmatig gevraagd hoe Testolan het beste gebruikt kan worden. We geven je graag dit antwoord.

Je moet dagelijks namelijk vier capsules uit dit potje gebruiken. Doe dit niet in één keer, maar verdeel ze juist over de dag.

We raden je aan om dagelijks twee keer 2 van de testosteronpillen in te nemen. Je kunt dit het beste een half uurtje doen voor je maaltijd. Neem bijvoorbeeld voor je ontbijt twee pillen in en dan voor je lunch of avondeten ook weer.

Je doet er goed aan om dit te doen met een glas water. Dit zorgt namelijk voor een betere absorptie, waardoor je sneller de voordelen van Testolan ervaart.

Overigens duurt dit niet al te lang. Al na een paar dagen neemt je libido toe.

Het duurt echter wel wat langer voordat je een hogere spiermassa ervaart, maar alsnog zorgt het juiste gebruik van Testolan ervoor dat dit na een paar weken kan gebeuren. 

Testolan ervaringen

Op de site van Testolan zijn meerdere ervaringen van diverse gebruikers geplaatst. Hieronder noemen we ze:

 • “Ik ben tevreden over deze tabletten. Het is geweldig en ze werken precies zoals jullie hebben omschreven. Ik heb meer energie gekregen, ik heb spieren opgebouwd en in bed is het fantastisch. Alle problemen zijn verdwenen. Jammer dat ik niet eerder had besloten om dit te bestellen!”
 • “Mijn vriendin had mij aangeraden dit aan te schaffen. Eerst was ik boos, omdat ze weer iets nieuws had bedacht en mij een of andere magische tabletten wilde laten gebruiken, maar toch besloot ik om er gebruik van te maken om haar te laten zien dat het toch niet werkt. En ik kan jullie zeggen dat ik in shock was! Dit is fenomenaal! Elke man zou dit moeten proberen!”
 • “Testolan zijn tabletten voor elke man. Ik had niet zulke goede resultaten verwacht. Ik heb meer kracht en meer energie als nooit tevoren. Ik ben tevreden en mijn vrouw… het was nog nooit zo goed:) Ik kan het aanraden. Ik twijfelde ook, maar nu raad ik het aan anderen aan. Het is het echt waard om het te proberen!”

Testolan forum

Ook op andere sites zijn veel mensen lovend in hun reviews over Testolan, dit is bijvoorbeeld het geval op een forum. Je leest hieronder een paar voorbeelden:

 • Nathaniel: “Ik ben in een paar maanden 25 kilo afgevallen, ik heb veranderingen in mijn leven aangebracht, maar mijn lichaam werd slap en ik had veel verslapte huid. Ik besloot me aan te sluiten bij een sportschool. Ik was er al drie maanden en ik zag niet veel verandering. Een collega raadde me Testolan aan en mijn hele lichaam verbeterde dramatisch. Ik heb grote spieren ontwikkeld en niemand zou geloven dat ik 5 maanden geleden nog 105 kilo woog.”
 • Gabriel: “Ik kocht nep Testolan voor een exorbitante prijs op een Facebook-pagina, ik was erg teleurgesteld, want toen ik het innam, voelde ik alleen maar misselijkheid. Een vriend die het gebruikte, zei dat ik het op hun officiële website moest kopen en dat heb ik gedaan. Het kostte me de helft van de nepperd en de resultaten waren ongelooflijk, vooral in mijn seksuele prestaties.”
 • Tomas: “Ik trainde en trainde en groeide niet. Ik was gefrustreerd en stond op het punt anabole steroïden te proberen, maar mijn trainer raadde Testolan aan en de verandering was bijna onmiddellijk. Ik kon harder trainen, ik werd niet moe en mijn spieren ontwikkelden zich snel. Het werkt echt, het is ongelofelijk.”

Op het forum melden gebruikers van Testolan echter ook dat niet iedereen baat heeft bij dit supplement.

Alleen mannen ouder dan 30 jaar doen er goed aan om deze capsules te slikken. Het is belangrijk om dit te onthouden, anders is het immers zonde van je geld.

Jongere heren hebben deze testosteronbooster dus niet nodig.

Is Testolan het kopen waard of niet?

Nu we de review van Testolan hebben gecreëerd, zijn we van mening dat je er goed aan doet om dit supplement te kopen als je je lichaam wilt helpen bij het aanmaken van testosteron.

Deze pillen bevatten namelijk geweldige actieve stoffen die ervoor zorgen dat Testolan daadwerkelijk werkt.

Dit blijkt ook uit onze eigen ervaringen, terwijl ook andere gebruikers over het algemeen zeker tevreden zijn met de werking van deze testosteroncapsules.

Het kan desondanks alsnog dat Testolan niet werkt, dit is vooral het geval onder jongere mannen. Ben je een man ouder dan 30 jaar? Alleen dan is deze testosteron booster goed voor je.


Nog meer producten met elkaar vergelijken voordat je een keuze maakt? Bekijk dan de volgende reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *