TestoPrime kopen? Bekijk eerst onze TestoPrime review (Getest)

Gepubliceerd door admin op

testoprime review

Alle sportieve mannen willen graag een goddelijk lichaam, maar helaas slaagt niet iedereen hierin. Je kunt je lichaam echter wat ondersteuning geven.

Een testosteron booster zoals TestoPrime kan namelijk helpen om je sportieve doelen te behalen.

Maar, helpt TestoPrime jou dan wel daadwerkelijk? Daar kom je achter in deze review. Lees snel verder!

TestoPrime in het kort

TestoPrime is een volledig natuurlijk voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om de testosteronniveaus in je lichaam op natuurlijke wijze te helpen verhogen.

Het wordt gemaakt door Wolfson Berg Limited, een gerenommeerd, betrouwbaar supplementenbedrijf dat verschillende gezondheids- en fitnesssupplementen verkoopt.

TestoPrime belooft verschillende voordelen vanwege de zorgvuldig geselecteerde en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, waarover later meer.

Dit supplement bestaat overigens uit pillen die dus bijdragen aan het behouden van normale testosterongehalten.

TestoPrime zorgt er op deze manier voor dat je spiergroei groter wordt, net als het verbeteren van je energieniveau en humeur.

De werking van deze capsules zijn bewezen door meerdere wetenschappers. Dit is vooral het geval bij mannelijke gebruikers die 30 jaar of ouder zijn.

Ook jongere mannen kunnen TestoPrime gebruiken, maar de testosteronbooster is dan niet beslist nodig doordat je lichaam van zichzelf al genoeg van dit hormoon aanmaakt.


Wat zijn de voor- en nadelen van TestoPrime? 

Nadat we de TestoPrime hebben getest voor onze review hebben we diverse voor- en nadelen gemerkt. Hieronder noemen we ze:

✅ Voordelen:

  1. Volledig natuurlijk
  2. Ondersteuning van eiwitsynthese
  3. Verhoogt je mentale en fysieke energie
  4. Meer zin in seks
  5. Soja-, graan- en zuivelvrij

❌ Nadelen:

  1. Aan de dure kant
  2. Niet overal verkrijgbaar 

Welke ingrediënten bevat TestoPrime?

TestoPrime bevat meerdere natuurlijk stofjes die veilig en kwalitatief zijn. Hieronder vind je deze ingrediënten en hun doseringen. 

IngrediëntenDosering
Ashwagandha extract55,68 mg
Panax ginseng50 mg
Groene thee extract200 mg
D-asparaginezuur 2000 mg
Knoflook extract16 mg
Fenegriek200 mg
Granaatappel extract8 mg
Zink40 mg
Zwarte peper extract6,68 mg
Vitamine B65,6 mg
Vitamine D326,68 g
Vitamine B58 mg

Hoe werkt TestoPrime?

Het is bewezen dat de natuurlijke stoffen in dit product de productie van testosteron in je lichaam stimuleren en optimaliseren.

Het supplement kan ook helpen bij het reguleren van de testosteronniveaus door ervoor te zorgen dat het lichaam over de voedingsstoffen beschikt die daarvoor nodig zijn.

Ook vertraagt ​​het meestal het verlies van testosteron vanwege de omzetting ervan in oestrogeen. 

Hoe gebruik je TestoPrime?

TestoPrime kopen en gebruiken raden we over het algemeen absoluut aan, al is het hoge prijskaartje helaas wel een nadeel.

Je wilt het supplement dan uiteraard wel goed gebruiken. Dit doe je door dagelijks 4 capsules te nemen.

Je kunt dit het beste ’s ochtends doen, ongeveer een half uurtje voor het ontbijt.

Slik de testosteronpillen door met een glas water of een ander drankje. Door dit te doen, zorg je ervoor dat je lichaam TestoPrime beter absorbeert.

Je kunt wat misselijkheid ervaren als je de capsules inneemt na het eten.

Zorg er ook voor dat er 24 uur tussen de doseringen liggen. Vergeet je op één dag de TestoPrime te nemen? Sla deze dosering over en hervat je schema de volgende dag.

Het is wel extreem belangrijk om deze capsules consequent te nemen, anders neemt de werking van het sportsupplement helaas af. 

TestoPrime ervaringen

Vooralsnog is onze review over de TestoPrime pillen positief, maar dat kan natuurlijk veranderen als de ervaringen van veel gebruikers negatief zijn.

Onze eigen test was zeker goed. We merkten dat TestoPrime daadwerkelijk verschil maakt. Zo kregen we meer energie, terwijl onze spiergroei ook beter werd.

Uit ervaringen van andere gebruikers van dit supplement blijkt over het algemeen hetzelfde. Hieronder noemen we hier een paar voorbeelden van:

  • Chad: “Spierherstel, alleen al door mijn normale werk te doen, is ongelooflijk. Ik slik een testosteronsupplement sinds ik 40 jaar oud was en ben nu 52 en ik raad het iedereen boven de 40 aan.”
  • Danny: “Dit werkt! Ik kan meteen een verschil zien, na de eerste paar keer dat ik het heb ingenomen. Ik volgde de aanwijzingen, nam ‘s ochtends vier tabletten en ik merkte meer kracht en extra energie in mijn herhalingen in de sportschool. Bovendien merkte ik dat ik me gedurende de dag zelfverzekerder en gelukkiger voelde, omdat ik daardoor in een heel goed humeur kom. Toen ik intiem werd met mijn vriendin, merkte ik ook dat het me hielp nog beter en consistenter te presteren!”
  • Nathan: “Een achtergrondverhaal: ik ben maanden geleden begonnen met het gebruik van Testo Prime, maar vanwege leveringsproblemen werd ik gedwongen een andere testosteronbooster te proberen. Ik zal geen namen noemen, maar het had goede recensies enz. Ik stopte ermee en bestelde Testo Prime opnieuw en binnen een week voelde ik het verschil. Ik weet niet welk toverdrankje je hierin hebt gestopt, maar verander het niet. Mijn energie is terug, mijn trainingen geven mij de resultaten die ik ook gewend was.”

Kun je TestoPrime kopen met een kortingscode?

Hoewel we het een goed idee vinden om TestoPrime te kopen, heeft dit supplement wel één groot nadeel. Deze testosteronbooster is namelijk beslist niet goedkoop te noemen.

Je betaalt namelijk 59,99 euro voor een potje van 120 pillen, waarvan je dagelijks vier moet nemen. Dit betekent dat een dagelijkse dosering zo’n 2 euro kost.

Het is dan ook logisch dat je TestoPrime met een kortingscode wilt kopen, maar helaas is dat niet echt mogelijk.

De verkoper heeft op dit moment zelfs al een korting lopen, maar je zult niet een code vinden waarmee je nog meer geld bespaart bij het kopen van TestoPrime. Wie weet volgt dit nog in de toekomst!

Is TestoPrime het kopen waard of niet?

Ja, na het maken van onze review zijn we van mening dat de TestoPrime het kopen zeker waard is.

Dit komt door de natuurlijke stofjes die deze testosteronbooster bevat. Ze dragen daadwerkelijk bij aan de testosteronproductie, waardoor ze zorgen voor meer spiergroei en -massa.

TestoPrime verhoogt bovendien je fysieke en mentale energie. Het grootste nadeel van TestoPrime is volgens onze review de prijs, maar alsnog vinden we dit supplement het kopen waard.


Meer reviews bekijken? De onderstaande reviews helpen jou bij het maken van de beste keuze:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *