Testosteron kuur volgen? Alle belangrijke informatie

Gepubliceerd door admin op

testosteron kuur volgen

Als je je testosteronniveau als man of vrouw wilt verhogen, kun je ervoor kiezen om testosteron boosters te gebruiken.

Het is hierbij belangrijk om te vermelden dat het geen goed idee is om deze pillen aan één stuk door te gebruiken.

We raden je juist aan om de testosteron supplementen als kuur te nemen. Dit komt doordat je anders last kunt krijgen van bijwerkingen, terwijl de t-booster na een tijdje mogelijk ook niet meer werkt.

In dit artikel leggen we daarom uit wat de beste kuur is voor het verhogen van je testosteron. Zo weet je zeker dat je het supplement nooit te lang gebruikt!

Belangrijke informatie over testosteron kuren

Testosteron boosters moeten over het algemeen niet langdurig worden gebruikt zonder medisch toezicht.

Overmatig gebruik kan leiden tot ongewenste bijwerkingen en kan de hormonale balans in het lichaam verstoren.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus zorg er daarom voor dat je een goede testosteron kuur gebruikt die niet te lang duur is.

Ervaren rotten kunnen natuurlijk wat langer doorgaan, terwijl beginners juist beter een kortere testosteron kuur kunnen volgen om bijwerkingen te voorkomen.

Dit is het geval bij de testosteron boosters, maar ook zeker bij een anabolen kuur voor beginners.

Hieronder leggen we hier meer over uit, maar weet in ieder geval dat een testosteron kuur van 10 weken volgens ervaringen van gebruikers vaak prima is. 

Hoe lang mag je testosteron kuur duren?

Hoe langer je een testosteron kuur volgt, hoe meer kans je hebt op vervelende bijwerkingen.

Sommige van deze klachten kunnen zelfs je hele leven blijven, wat vooral het geval is bij de gevolgen van de kuur op je hormoonhuishouding. Dit onderzoek heeft dit bijvoorbeeld aangetoond.

Je wilt dit uiteraard voorkomen. We raden je daarom aan om je kuur waarmee je je testosteron verhoogt niet langer dan 12 weken te laten duren.

Volgens ervaringen van veel gebruikers is een testosteron kuur van 10 weken perfect, maar er zijn ook mensen die liever een kortere duur aanhouden. In sommige gevallen is dit zelfs echt een aanrader.

Vooral beginners doen er goed aan om hun testosteron kuur minder lang te volgen. Ze lopen namelijk sneller het risico op de vervelende bijwerkingen van overmatig gebruik van legale en illegale testosteron boosters. 12 weken is in ieder geval voor iedereen de max! 

Wat zijn de bijwerkingen van een te lange testosteron kuur?

Sommige mensen willen toch proberen om langer hun legale of illegale supplement voor het verhogen van hun testosteronniveau te gebruiken.

Als je testosteron kuur te lang duurt, kan dit helaas vervelende bijwerkingen opleveren. Deze symptomen kunnen levenslang voor problemen zorgen, dus daarom raden we je echt aan om op tijd te stoppen met het gebruik van de pillen.

Je loopt bijvoorbeeld risico op een onvolledig herstel van de hormoonhuishouding na de testosteron kuur als je dit niet doet, zo blijkt ook uit dit onderzoek

Het is daarnaast belangrijk om te weten dat een langdurige testosteron kuur nog meer bijwerkingen kan veroorzaken. Het kan bijvoorbeeld resulteren in verhoogde hematocrietwaarden, zo toont deze studie aan.

Hier heb je geen last van als je de testosteron booster bijvoorbeeld als kuur van circa 10 weken gebruikt.

Bovendien kan het overmatig gebruik resulteren in geestelijke afhankelijkheid. Een derde van de gebruikers heeft hier last van, zo blijkt uit dit onderzoek.

Het is natuurlijk mogelijk om dit te voorkomen door een testosteron kuur te hanteren, wat veel gebruikers ook delen in hun ervaringen. 

Wat is de beste testosteron kuur voor beginners?

Beginners doen er goed aan om een kortere testosteron kuur te hanteren. Dit heeft eigenlijk maar één reden: zo voorkomen ze dat ze al snel last krijgen van nare bijwerkingen.

Een testosteron kuur van 10 weken kan in principe geschikt zijn voor beginners, maar het is vaak nog beter om nog minder lang het supplement te gebruiken.

Dit is al helemaal het geval als je een illegale androgene anabole steroïde gebruikt, aangezien deze producten vaak sneller resulteren in diverse klachten.

Een kuur van een paar weken is dan verstandig om mee te beginnen. En eigenlijk natuurlijk helemaal liever niet.

Een geschikte kuur als je een legale testosteron booster gebruikt als beginner duurt zo’n 8 weken. 

Kun je beter een testosteron kuur van tabletten of injecties kopen? 

Legale testosteron boosters zijn vaak alleen verkrijgbaar als tabletten. Deze capsules neem je gemakkelijk in en bevatten diverse goede ingrediënten om je testosterongehalte te verhogen.

Bij androgene anabole steroïden heb je echter meer opties. Naast de pillen kun je namelijk ook nog kiezen voor injecties.

Het is belangrijk om te weten dat de tabletten hierbij je lever zwaarder belasten. Ook verstoren ze je cholesterol meer, zo toont dit onderzoek aan.

Als je dus illegale capsules gebruikt, is het verstandig om je testosteron kuur nog korter te houden. Houd dan een periode van maximaal vier weken aan.

Het is echter nog beter om alleen maar een legale testosteron booster te gebruiken.

Je loopt hierdoor simpelweg minder gezondheidsrisico’s, dus daarom is een testosteron kuur kopen die bestaat uit legale supplementen beter. 

Testosteron kuur ervaringen

Online vind je diverse informatie over testosteron kuren en de ervaringen van hun gebruikers. Ik heb zelf ook een testosteron supplement gebruikt om te bekijken wat het voor mij zou doen.

Al met al was ik gematigd positief over mijn kuur van 10 weken voor het verhogen van testosteron als beginner.

Ik heb legale capsules gebruikt aangezien ik geen risico wilde lopen op vervelende bijwerkingen. Ik had dan ook niet echt last van klachten, maar ik ervaarde wel wat veranderingen tijdens de testosteron kuur.

Zo had ik een hoger libido en kon ik langer doorgaan in bed. Naar mijn mening steeg mijn spiermassa en -groei niet per se, maar dat is lastig vast te stellen.

Uit ervaringen van andere gebruikers kun je wel halen dat een testosteron kuur daadwerkelijk het testosteronniveau kan verhogen.

Vooral beginners geven aan dat ze dit hebben gemerkt, dit komt mogelijk doordat ze eerst een zeer laag testosteronniveau hadden.

De supplementen werken dan sowieso goed, maar dit is niet echt het geval als je gehalte al aan de hoge kant is. Dit is vaak het geval bij jongere mannen.

Deze doelgroep is dan ook niet echt geschikt voor een testosteron kuur, wat ook uit ervaringen van gebruikers blijkt.

Als je een man van ongeveer 30 jaar of ouder bent, zul je zeker baat hebben bij de testosteron capsules. 

Samenvatting

Een testosteron kuur mag nooit te lang duren, dit kan namelijk zorgen voor diverse nare bijwerkingen. Gelukkig gebeurt dat niet altijd. Dit is vooral het geval als je het supplement niet te lang gebruikt.

Een testosteron kuur kopen voor zo’n 10 weken is een goed idee. Je weet dan zeker dat je geen last krijgt van de potentiële klachten.

Beginners doen er goed aan om een kortere periode te hanteren, voor hen is een testosteron kuur van 8 weken of minder bijvoorbeeld vaak beter.

Uit ervaringen van gebruikers blijkt dat deze kuur om je testosteron te verhogen goed werkt, zonder problemen te veroorzaken. Je slaat zo dus eigenlijk twee vliegen in één klap!

Overigens is het goed om te onthouden dat we alleen het gebruik van legale testosteron supplementen aanraden. De illegale steroïden kunnen namelijk sneller voor problemen en bijwerkingen zorgen.


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *