Kun je testosteron pillen kopen zonder recept?

Gepubliceerd door admin op

testosteron pillen zonder recept

Tegenwoordig is het goed mogelijk om testosteron pillen zonder recept te kopen.

Veel krachtsporters doen dit dan ook. Een verhoogd testosterongehalte zorgt er namelijk voor dat ze meer spiermassa krijgen.

Toch zien we dat niet alle testosteronboosters die je zonder recept kunt aanschaffen hun doel volbrengen.

Fitnessfreaks gebruiken daarom liever pillen die ze verkrijgen met een recept. Over dit onderwerp lees je hieronder meer. 

Kun je testosteron pillen kopen zonder recept?

Testosteron pillen waarvoor je een recept van een arts nodig hebt, zijn over het algemeen androgene anabole steroïden (AAS).

Deze supplementen hebben verbindingen die vergelijkbaar zijn met testosteron als het gaat om de structuur en werking. Voorbeelden zijn onder meer Testosteron, Nandrolon en Trenbolon.

AAS worden geïnjecteerd, waardoor ze snel voor resultaat zorgen. Het is echter illegaal en onveilig om ze te gebruiken als het gebruik niet door een arts wordt gereguleerd.

Androgene anabole steroïden hebben namelijk effect op onder meer de lever en nieren. Ook resulteren ze in cardiovasculaire, psychische en endocriene veranderingen.  

Welke testosteron pillen kun je het beste kopen zonder recept? 

Je kunt de androgene anabole steroïden dus alleen krijgen met een recept, wat vaak niet mogelijk is.

Je kunt echter ook goede testosteron pillen kopen zonder recept. Dit zijn natuurlijke stofjes die ervoor zorgen dat je lichaam meer testosteron aanmaakt.

Deze testosteron boosters hebben bijwerkingen die tot het minimum beperkt zijn en resulteren vaak ook niet in gezondheidsschade, wat bij AAS dus wel kan gebeuren.

Wil je daarom testosteron pillen zonder recept kopen? Kies voor een booster die in ieder geval een van deze natuurlijke stofjes bevat:

  • Ginseng: Ginseng is een bekend medicinale plant uit Azië. De wortel ervan ondersteunt je immuunsysteem en doorbloeding. Ook werkt het tegen stress en vermoeidheid. Daarnaast draagt ginseng bij aan het verhogen van je testosteronaanmaak, zo toont deze studie aan.
  • Tongkat Ali: Tongkat Ali wordt gemaakt van de wortels van Eurycoma longifolia. Deze struik groeit voornamelijk in Zuidoost-Azië en ervan is bewezen dat het een libidoverhogend effect heeft. Dit komt doordat Tongkat Ali je testosteronproductie verhoogt, wat volgens dit onderzoek vooral het geval is onder mannen die ouder dan 50 jaar zijn. Je kunt dus zeker Tongkat Ali kopen, maar dit is wel goed zoeken.
  • D-asparaginezuur: D-asparaginezuur komt voor in diverse voedingsproducten, waaronder asperges, spek en oesters. Dit aminozuur kan resulteren in een hogere aanmaak van testosteron, vooral als je een laag gehalte van dit hormoon hebt. Dit komt doordat sommige delen van je hersenen meer D-asparaginezuur toegevoerd krijgen dan anderen.
  • Zink: Ook zink zorgt voor een normaal testosterongehalte in je bloed. Dit komt doordat het spoorelement de aromatase remt, zo heeft dit onderzoek uitgewezen. Je kunt zink als supplement gebruiken, maar het zit ook in onder meer volkorenbrood, rood vlees en broccoli. 

Conclusie

Je kunt helaas (nog) niet terecht bij de Kruidvat om testosteron pillen te kopen zonder recept, maar toch zijn er veel webshops die deze supplementen wel aanbieden. Dit zijn natuurlijke boosters voor je testosteronproductie.

Daardoor zijn ze veilig en legaal om te gebruiken als je je lichaam wilt stimuleren om meer testosteron aan te maken.

Onder meer Tongkat Ali en Ginseng kunnen hier aan bijdragen, maar er zijn nog veel andere testosteron pillen die je zonder recept kunt kopen om de productie van dit hormoon te vergroten.

Ben jij benieuwd welke testosteron boosters nu echt werken? Klik dan hieronder op de knop en bekijk de beste testosteron pillen van dit moment die je zonder recept kunt kopen:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *