Testosteron pillen bij de Kruidvat kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door admin op

testosteron pillen kruidvat

Als je een testosteronbooster zoekt, is het niet meer dan logisch dat je hiervoor naar de Kruidvat wilt gaan.

Deze drogisterij verkoopt immers tig supplementen en andere gezondheidsproducten, maar ook testosteronpillen?

We geven je het antwoord op deze belangrijke vraag in dit artikel! 

Testosteron pillen van de Kruidvat in het kort

Helaas ben je over het algemeen bij de Kruidvat niet aan het juiste adres als je testosteron pillen zoekt. Voor zover we weten, verkoopt deze drogisterij op dit moment namelijk niet een geschikt supplement voor dit doeleinde.

Zo kun je bijvoorbeeld niet Tongkat Ali kopen bij de Kruidvat, maar deze winkels hebben ook geen andere goede testosteronbooster in hun assortiment. 

Alternatief voor testosteron pillen van de Kruidvat

Het enige wat hier een beetje in de buurt van komt, zijn de tabletten die het libido van mannelijke gebruikers kunnen vergroten.

Ook je erectievermogen wordt hierdoor groter, terwijl de kwaliteit van je sperma bovendien beter wordt.

Het zou kunnen dat dit supplement ook bijdraagt aan gezonde testosterongehalten in je bloed, maar dat is nog maar de vraag.

Wil je toch deze libido capsules gebruiken om de aanmaak van testosteron door je lichaam te stimuleren?

Het is dan belangrijk om te weten dat je beslist 16 jaar of ouder moet zijn voor dit supplement. Ook moet je een man zijn.

Ben je vegetariër of veganist? Je kunt deze tabletten dan ook innemen, wat je het beste kunt doen met een glas water tijdens een maaltijd.

Het is daarnaast goed om te onthouden dat de dagelijkse dosering twee pillen is.

Overschrijd dit aantal niet om eventuele gezondheidsgevolgen te voorkomen. Dit is overigens altijd het geval bij supplementen.

Vitaminen en mineralen van Kruidvat voor het verhogen van de testosteronproductie

Je kunt dus niet echte testosteron pillen kopen in de Kruidvat. Het is echter wel mogelijk om pillen met vitaminen en mineralen aan te schaffen in deze winkel.

Sommige van deze supplementen dragen bij aan de aanmaak van testosteron door je lichaam. Hieronder noemen we ze:

  • Vitamine D: Er is enig bewijs dat suggereert dat vitamine D een positieve invloed kan hebben op testosteronniveaus. Zonlicht is een natuurlijke bron van vitamine D, maar het kan ook als supplement worden ingenomen.
  • Zink: Zink is een mineraal dat essentieel is voor de productie van testosteron. Voedingsmiddelen zoals vlees, schelpdieren, noten en zaden bevatten vaak veel zink.
  • Magnesium: Magnesium is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam, waaronder enkele die relevant zijn voor de productie van testosteron. Voedingsmiddelen zoals bladgroenten, noten en zaden zijn rijk aan magnesium.
  • Vitamine A: Vitamine A is belangrijk voor de productie van geslachtshormonen, waaronder testosteron. Het is te vinden in voedingsmiddelen zoals lever, zoete aardappelen, wortelen en donkere bladgroenten.
  • Vitamine K: Vitamine K is betrokken bij de regulatie van testosteron en kan worden verkregen uit groene bladgroenten, broccoli en andere bronnen.
  • Vitamine C: Vitamine C kan helpen bij het verminderen van het cortisolgehalte, wat kan bijdragen aan een gezonde hormonale balans. Voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, aardbeien en paprika’s zijn goede bronnen van vitamine C.

Je weet nu hoe je je testosteronproductie kunt verhogen met bovenstaande vitaminen en mineralen en natuurlijke voedingsmiddelen.

Het is echter ook mogelijk om dit te doen door de pillen van de Kruidvat te kopen. Je kunt eventueel ook een multivitamine aanschaffen, maar het is vaak beter om losse supplementen te kopen. Die dosering is meestal hoger, waardoor je dus sneller en beter verschil merkt. 

Gaat Kruidvat in de toekomst testosteron pillen verkopen?

Op het moment kun je dus helaas geen testosteron pillen kopen in de vele winkels van de Kruidvat. Het zou uiteraard kunnen dat dit in de toekomst verandert.

Het aanbod van deze keten is uiteraard continu in beweging, dus daardoor is het zeker mogelijk dat het hoofdkantoor bepaalt dat een testosteronbooster toch wordt toegevoegd aan het assortiment.

Hierover is op het moment niets bekend. Houd onze site in de gaten, we zullen je namelijk op de hoogte houden van eventuele veranderingen.

Met een beetje geluk kun je in de toekomst dus toch testosteron pillen kopen in de dichtstbijzijnde winkel van de Kruidvat!

Conclusie

Kruidvat is zeker niet de juiste winkel als je testosteron pillen wilt kopen. Deze drogisterij verkoopt ontzettend veel verschillende capsules en supplementen, maar dus niet echt een goede booster voor je testosterongehalte.

Het is juist beter om online op zoek te gaan naar een goed supplement dat ervoor zorgt dat je lichaam meer testosteron creëert.

Wil jij een van de beste testosteron boosters kopen? Klik dan op de knop hieronder en bekijk de beste testosteron pillen van dit moment:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *